Større arbejde for at fremme investeringer i infrastruktur

Publiceret 29-01-2019

Københavns Lufthavn har igangsat et større arbejde for at fremme investeringer i infrastruktur – der både gavner luftfarten i Danmark og lokalområderne rundt om i Danmarks lufthavne. Bornholms Lufthavn har derfor taget initiativ til er møde med Københavns Lufthavn CPH.

”Lufthavnene i Danmark er helt centrale, hvis man ønsker at binde Danmark bedre sammen. Både erhvervslivet, turisterne og den enkelte dansker får enorm stor gavn af, at man kan komme til og fra de forskellige regioner i Danmark og det sikrer også en sammenhængskraft i hele landet”.

På baggrund heraf har CPH taget initiativ til at udarbejde et samlet investeringskatalog for infrastrukturprojekter i forbindelse med de danske lufthavne. Tilgængeligheden til lufthavnene er i et særligt fokus, hvilket også er et stort ønske i Bornholms Lufthavn.

Hvilken infrastruktur området omkring Bornholms Lufthavn har brug for i fremtiden, og hvilken infrastruktur der understøtter lufthavnen, er det centrale spørgsmål på mødet stillet til erhvervslivet som er inviteret til mødet.

Ønskerne vil blive afleveret til regeringen på vegne af alle Danmarks Lufthavne i foråret 2019, som resultat af Københavns Lufthavns initiativ.